Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului www.scarisibalustrade.com implica acceptarea prezentelor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Scari si Balustrade – prin aceasta referire referindu-se mai departe la proprietarul/beneficiarul de drept al site-ului – isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

Introducere

Acest site este proprietatea Scari si Balustrade. Site-ul este gazduit de serverele companiei One.com.

Copyright

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Scari si Balustrade si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Scari si Balustrade a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Link-uri sau alte legaturi

Scari si Balustrade nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitari ale responsabilitatilor

Scari si Balustrade NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU POATE FI FACUTA VINOVATA PENTRU PAGUBELE APARUTE PRIN FOLOSIREA IN ORICE FEL A ACESTUI SITE. Scari si Balustrade NU OFERA NICI O GARANTIE, IN MOD EXPRES NICI IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV DAR FARA LIMITARE LA, FUNCTIONAREA ACESTUI SITE, INFORMATIA, CONTINUTUL, MATERIALELE SAU PRODUSELE DE PE SITE PRECUM SI POTRIVIREA LOR PENTRU UN ANUMIT SCOP. VIZITATORII SUNT DE ACORD IN MOD EXPRES CA FOLOSIREA ACESTUI SITE SE FACE PE PROPRIUL RISC. Scari si Balustrade NU GARANTEAZA CA ACEST SITE SAU SERVERELE SALE SUNT LIPSITE DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. Scari si Balustrade NU GARANTEAZA CA PRODUSELE ACHIZITIONATE VOR ARATA IDENTIC CU IMAGINEA DE LA DESCRIEREA DE PE SITE SI NU GARANTEAZA CA IN SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSULUI NU VOR APAREA MODIFICARI FATA DE SPECIFICATIILE OFERITE IN PAGINILE DE PREZENTARE ALE RESPECTIVULUI PRODUS.

Securitatea datelor personale

Informatiile din formularul de contact vor fi folosite de Scari si Balustrade EXCLUSIV pentru a va trimite un raspuns la solicitarea dumneavoastra.

Declinarea responsabilitatii

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Scari si Balustrade nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Din acest motiv Scari si Balustrade isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs prezinta probleme din punct de vedere al materialelor folosite nedisponibile in oferta curenta a importatorului.

Greseli de tiparire

Scari si Balustrade si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Conditii legale

www.scarisibalustrade.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.scarisibalustrade.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Scari si Balustrade si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.